Brendovi

DUEL

 

Deterdženti

Deterdženti Duel u potpunosti su odgovorili na jedan od osnovnih izazova koji se u eri modernih tkanina postavljaju pred proizvođače: oprati na što nižim temperaturama, bez promjene boje i oštećenja tkanine. Kvalitetni deterdženti ne mjenjaju boju obojenih tkanina ni poslije 25 uzastopnih pranja, a blag dodir tkanine i prijatan miris takođe su “potpis” dobrog deterdženta. Sve ove uslove naši deterdženti ispunjavaju i pri nižim temperaturama pranja. Naši deterdženti se mogu naći u pakovanjima od 500 grama, 3, 6, 9 i 12 kilograma.

 

Omekšivači

Duel Omekšivači su proizvedeni po najstrožim standardima kvaliteta, autentičnih mirisa i izvanrednih performansi. Koncentrovani su, olakšavaju peglanje, neutrališu statički elektricitet i oplemenjuju tkaninu, čineći je prepoznatljivom po savršenoj mekoći.

 

SPIN

 

Korištenjem najnovijih saznanja i visoko - kvalitetnih sirovina, nastali su SPIN proizvodi, koji podrazumjevaju:
-Superioran kvalitet ( moderna tehnologija proizvodnje, efikasno odmašćivanje i odstranjivanje najtvrdokornijih zaprljanja, besprekorna  zaštita ruku,  efikasano pranje i u hladnoj vodi )
-Vrhunske mirisne note renomiranih svjetskih proizvođača  koje su prilagođene ukusu modernog potrošača koji uvijek traži više 
-Modernu ambalažu i atraktivan dizajn ( stabilna, ergonomična  flaša sa termo sliv  etiketom i  atraktivnim i autentičnim dizajnom,  predstavlja  nešto sasvim novo u kategoriji deterdženata za pranje posuđa

 

BECOLLINO

Hera kozmetika predstavlja spoj tradicije i moderne senzualnosti, koji rezultira u proizvodima visoke efikasnosti i kvaliteta. Izrađena je uz pomoć savremenih receptura i savreme tehnologije, koje prate svetske trendove u oblasti kozmetičke i hemijske industrije. Iako ih odlikuju sastojci proverenog kvaliteta, elegantna ambalaža i jedinstven zaštitni znak, proizvodi brenda Hera pristupačni su svima i pakovani u ekomičnu ambalažu. Hera kozmetika poseduje sve što je potrebno da bi se osećali i izgledali negovano i lepo.

"Pravi izbor, prava nega" moto je Hera kozmetike.

 

DAHLIA

Dahlia cosmetics je kolekcija kvalitetnih kozmetičkih proizvoda, osmišljena i dizajnirana tako da ugodi svim Vašim čulima. Ali pre svega, Dahlia cosmetics je namenjena i prilagođena svakodnevnoj higijeni i nezi vašeg tela. Svaki Dahlia proizvod ima za cilj da se osećate dobro i i izgledate još bolje u svojoj koži. Naš moto je NEGA PRE SVEGA i zato, uđite u Dahlia svet i pronađite proizvod koji vama odgovara.

 

BRION

Brion -  muška kolekcija za brijanje, na tržištu je prisutna već više od šest decenija. Višedecenijsko prisustvo na domaćem tržištu potvrda je kvaliteta i povjerenja potrošača u ovaj, sada već legendarni brend. Kolekciju čine Sapun i Pasta za brijanje, koji omekšavaju bradu i olakšavaju brijanje; kao i Losioni za posle brijanja u četiri mirisne note, koji dezinfikuju, štite i njeguju kožu.

 

SCALA

Scala demineralizovana voda služi za akumulatore, paročistače, pegle i rashladne sisteme. Ova voda je prošla proces demineralizacije. Oslobođena svih minerala. Koristi se u peglama na paru. Čini peglanje lakšim, sprečava kalcifikaciju vaše pegle..


ČEDANIT D.O.O.

Čedanit

Firma Čedanit d.o.o. nastala je 2010 godine kao odgovor na potrebe za proširenjem poslovnih kapaciteta i modernizacijom poslovanja preduzeća " NIT ".                                                     Osnovna delatnost firme je proizvodnja i pakovanje svih vrsta folija za domaćinstvo. Održavajući visok kvalitet i količine proizvoda, izborili smo lidersku poziciju i stekli poverenje krajnjih korisnika. Kao posledica zadovoljnih korisnika je i poverenje koje nam je ukazano od strane velikih trgovinskih lanaca.

 

DUGA PLUS D.O.O.

Duga

Duga plus d.o.o je preduzeće za proizvodnju, trgovinu i usluge. Duga plus d.o.o Šabac je osnovana 26.04.2011 godine. Mi smo malo preduzeće, ali sa velikim vizijama. Cilj nam je da u narednih par godina budemo ime prepoznatljivo na tržištu. Imidž firme, zadovoljni kupci i briga za zaposlene su nam na prvom mjestu.